Foodtrucks

Het laatste afgelopen jaar hebben we er inderdaad weinig van kunnen genieten. De reserveringen lopen stilletjes aan weerop gang. Ondanks door de politiek nog altijd geen perspectief is geboden, hebben de feestvierders toch weer perspectief.  

Catering

De laatste jaren komen ze als paddestoelen uit de grond. De nieuwe vorm van catering gebeurt bij je thuis of in een gehuurde locatie en de catering wordt natuurlijk verzorgd door een leuke foodtruck.

Dit kan gaan voor een verjaard, communie en meer en meer zie je ze ook verschijnen om een lunch te voorzien bij bedrijven en een kleine hap bij open deur dagen van bedrijven. Kortom dankzij zijn mobiliteit kan een foodtruck overal en altijd ingezet worden.

Foodtruckaanhuis.be

Tatiana en Sandro staan klaar met hun team. Hebben meerdere foodtrucks en hebben recent uitgebreid, ondanks corona tijden. 

Van mobiele frituur tot Culinaire Gourmet Burgers.

Tjorven al jaren een begrip in de business, staat met heel zijn team klaar voor je feest.

Ook bij Tjorven kan je terecht voor een feest groot of klein, ook de snackcar heeft verschillende foodtrucks ter beschikking.

desnackcar.be

mtmevent.be

Melanie & Thierry staan klaar voor  je  en hun barbecue formule staan ze bekend voor

Ook hier kan je terecht voor een mobiele frituur, heerlijke angus burgers en zelfs een barbecue formule waar ze zeer hoog mee scoren.

Share This