Bedrijfgids met een compleet online marketingplan voor Bedrijven

ontdek
uw voordeel

Een complete gids, je vermelding in onze Gids is geheel gratis, dat voor heel de duur.  De gratis vermelding is compleet, vermelding van je website, openingsuren, ….

Online Marketing

De bedrijfgids.be doet volop aan marketing voor onze bedrijven. Je zal onze ads vinden op Google, Facebook en andere sociale media. Jullie bedrijf in de kijker plaatsen in geheel België.

Gratis vermelding

Ieder bedrijf heeft het recht om online gevonden te worden. Daarom dat een gratis vermelding tot de mogelijkheden behoort.

SEO

Ieder bedrijf heeft het recht om online gevonden te worden. Daarom dat een gratis vermelding tot de mogelijkheden behoort.

Openingsuren

Openingsuren van je zaak eenvoudig te publiceren. Eenvoudig en makkelijk door jezelf te beheren. Een tool voor ieder bedrijf.

Meer klanten vinden je

De gebruikers van onze gids, vinden de informatie over je bedrijf alsook de url naar je website.  Scoren in Google en ook via onze ads “bedrijf in de kijker” krijgen wij dagelijks nieuwe gebruikers van onze site. Dit zijn allemaal potentiële klanten voor je bedrijf.

Wat hebben wij te bieden

Ieder bedrijf kan een gratis vermelding plaatsen. Je bedrijf online zichtbaarheid geven is belangrijk. De meer er op het internet over je bedrijf aanwezig is, hoe hoger je kan scoren in de zoekresultaten van Google. Dit is een van de belangrijke factoren waar de zoekmachine’s zoals Google rekening mee houd.

k

Waarom

Je krijgt een gratis pagina. Je kan deze zelf beheren.  Je verhoogd je naamsbekendheid online. Hiermee scoor je ook in Google. Dit alles volledig Gratis ook de link naar je website.

Brand Identity

De bedrijfgids heeft een marketingplan waar uw bedrijf op sociale media volop in de kijker kan gezet wordt. Binnenkort meer over ons project “Bedrijf in de kijker”

Web Development

Voor betalende bedrijven geven wij inderdaad veel terug, je kan extra pagina’s laten maken door ons team van webdesigners.

Gratis

We willen ieder bedrijf de kans geven zijn online zichtbaarheid te verhogen. Ja ook hebben we een betalende diensten. Deze zorgen ervoor dat we de marketing rond deze gids kunnen bekostigen.

Wie is de bedrijfgids

De bedrijfgids is in het leven geroepen door startnet-services om bedrijven in België te ondersteunen in hun online aanwezigheid.

Foto's

Beeldmateriaal is belangrijk om je bedrijf in de kijker te plaatsen. Je kan dan ook minsten 5 foto’s toevoegen in ons Gratis aanbod.

Bedrijven in de kijker zetten

Online op social media doen we maandelijks bedrijven van onze gids in de kijker zetten. Zo verhogen we je online aanwezigheid. Momenteel hebben we enkele bedrijven geselecteerd, meer info over hoe deel te nemen volgt later.

bedrijven in de kijker per maand

%

Social ads

Ons Doel

Ondersteuning bieden aan Belgische bedrijven voor hun online aanwezigheid in de kijker te plaatsen.

  • Via onze gids die dagelijks nieuwe bezoekers krijgt.

  • Zorgen dat gebruikers van Google Search de bedrijven vind.

  • Facebook en andere Social Media Campaigns.

  • Acties ter ondersteuning van de bedrijven via onze partners.
Share This