Online Marketing

De bedrijfgids.be doet volop aan marketing voor onze bedrijven. Je zal onze ads vinden op Google, Facebook en andere sociale media. Jullie bedrijf in de kijker plaatsen in geheel België.

Gratis vermelding

Ieder bedrijf heeft het recht om online gevonden te worden. Daarom dat een gratis vermelding tot de mogelijkheden behoort.

SEO

Ieder bedrijf heeft het recht om online gevonden te worden. Daarom dat een gratis vermelding tot de mogelijkheden behoort.

Openingsuren

Openingsuren van je zaak eenvoudig te publiceren. Eenvoudig en makkelijk door jezelf te beheren. Een tool voor ieder bedrijf.

Meer klanten vinden je

De gebruikers van onze gids, vinden de informatie over je bedrijf alsook de url naar je website.  Scoren in Google en ook via onze ads “bedrijf in de kijker” krijgen wij dagelijks nieuwe gebruikers van onze site. Dit zijn allemaal potentiële klanten voor je bedrijf.

Bedrijven in de kijker zetten

Online op social media doen we maandelijks bedrijven van onze gids in de kijker zetten. Zo verhogen we je online aanwezigheid. Momenteel hebben we enkele bedrijven geselecteerd, meer info over hoe deel te nemen volgt later.

bedrijven in de kijker per maand

%

Social ads

Ons Doel

Ondersteuning bieden aan Belgische bedrijven voor hun online aanwezigheid in de kijker te plaatsen.

  • Via onze gids die dagelijks nieuwe bezoekers krijgt.

  • Zorgen dat gebruikers van Google Search de bedrijven vind.

  • Facebook en andere Social Media Campaigns.

  • Acties ter ondersteuning van de bedrijven via onze partners.
Share This